Vanluchene – v.d. Bogaart Belgisch kampioen

Vandaag stond de laatste wedstrijd om het Belgisch kampioenschap op het programma in Hasselt. Vanluchene – v.d. Bogaart gingen als leiders en grote favorieten van start. De concurrentie voor de dagoverwinning kwam vandaag van Willemsen – Bax en Bax – Stupelis die ook waren afgekomen op deze wedstrijd. In de strijd om het kampioenschap waren deze twee combinaties geen partij.

Willemsen – Bax wisten de eerste manche te winnen voor Vanluchene – v.d. Bogaart die als tweede over de finish kwamen en hiermee al de titel veiligstelden. Boussy – Sabbe werden toch enigszins verrassend derde voor Dierckens – D’Hondt. Bax- Stupelis vielen uit in de eerste manche evenals Veldman – Janssens.

De tweede manche was een prooi voor Vanluchene – v.d. Bogaart die zo in stijl de dag afsloten. Willemsen – Bax kwamen niet verder dan een vijfde plaats wat wel genoeg was voor de tweede plaats in de daguitslag. Dierckens – Rostingt werden tweede voor Bax – Stupelis die in deze manche wel wisten te finshen. Veldman – Janssens volgenden op een vierde plaats in deze tweede manche.

Dag uitslag Hasselt

1)  Vanluchene – v.d. Bogaart
2) Willemsen – Bax
3) Dierckens – Rostingt
4) Boussy – Sabbe
5) Santermans – Beleckas

8) Bax- Stupelis
9) Veldman – Janssens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *